Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
48 berichten.
L.F. heeft geschreven op 6 december 2020 om 21:40:
Lieve Sandra. Bedankt voor je spirituele begeleiding, die is altijd persoonlijk, gericht en krachtig. Ik heb mooie meditatie ervaringen mogen meemaken dat ik niet wist dat ik die ooit zal meemaken. Door je begeleiding ben ik dichterbij mijzelf gekomen, ben ik alles meer gaan waarderen en uiteindelijk heb ik mijn rust gevonden. Dankzij jouw begeleiding is zowel mijn lichaam en geest vooruit gegaan. Ik wil je enorm bedanken dat je altijd klaar voor me staat en me helpt mijn doelen te bereiken.
C.N. uit Rotterdam heeft geschreven op 19 oktober 2020 om 14:07:
Lieve Sandra, Enige tijd geleden ben ik via een net zo lieve vriendin bij jou terechtgekomen voor een chakra healing. Toeval bestaat niet! Had ooit weleens eerder meditatielessen gevolgd, maar dit gaat toch wel wat verder dan ik ooit eerder heb mogen ervaren.✨Vanaf nu begint er iets nieuws te openbaren en je kan niet meer terug gaf je toen aan. Nou en inderdaad ik begin steeds meer te wennen aan de nieuwe ik. Met vallen en opstaan, maar zonder fouten kun je niet leren en niet zien wat er voorheen niet goed ging. Ondertussen is de chakra healing afgerond. Nu zal het gaan neerdalen en ik neem soms ook deel aan ander soort sessies. Mijn behoefte en nieuwsgierigheid hieraan is toegenomen sinds ik de chakra healing volg. Het geeft zo’n fijne rust bij mij vooral in mijn hoofd dat je verlangt naar meer. Meer inzichten hoe het anders kan. Volle maan sessie was ook een van die bijzondere en mooie sessies weer een ervaring rijker. Laatst ook nog deelgenomen aan de systeem -en familie opstelling. Nou die kwam wel binnen, hoor! Mooi om te voelen hoe energie z’n werk doet. Kortom ik ben je dan ook zeer dankbaar dat je nu in mijn leven bent gekomen en ik hoop nog lang van al jouw leermomenten/inzichten en sessies te mogen genieten en deelnemen. Lieve groet, Chantal
sharief uit Den Haag heeft geschreven op 22 september 2020 om 11:30:
Lieve Sandra, Dankbaarheid is één van de krachtigste positieve emoties, ik wil je dan ook langs deze weg bedanken voor het onzettende mooie traject wat ik samen met jou heb mogen doorlopen. De "Chakra Healing" was een traject wat pefect aansloot op mijn persoonlijke behoeften. Jij hebt ervoor gezorgd dat mijn leven weer in balans is komen te staan alles voelde goed aan en de energie die ik ervan kreeg was enorm. Ik wens je alle liefde het allerbeste en alle energie van het universum toe. Dankbaar
Farida uit den haag heeft geschreven op 18 september 2020 om 20:57:
Alhoewel ik being a stand and doet sell out als tools tijdens mijn landmarktrainingen kende ervaarde ik de daadwerkelijke impact tijdens mn chakra behandeling. Vanuit being leven was ingebed in m'n leven d ankzij mn landmarktraining. Het emotionele helen en ervaren maakt dat ik in mn kracht sta en vol vertrouwen en hoopvol in het nu alsook de toekomst kan instappen. Dankbaar voor de interactie en inspelen op de thema's die aan bod kwamen alsook de nazorg die ik van Sandra mocht ontvangen. Dank voor de voortreffelijke ondersteuning op kb levenspad.
Derya uit Rotterdam heeft geschreven op 10 september 2020 om 22:25:
Lieve Sandra, wat heb ik veel bewondering voor jou! Dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen en wat heb jij mij veel nieuwe inzichten gegeven. Ondanks dat ik nog nooit in aanraking was gekomen met meditatie, heb je mij zo goed weten te begeleiden in de chakra healing sessies. De eerste sessie voelde ik de energie al en met de dag meer en meer. Ik heb een werkelijke transformatie meegemaakt en sta in mijn kracht als nooit van tevoren. Dit is zo de investering waard, kan het iedereen van harte aanraden.
R.S uit Den Haag heeft geschreven op 11 augustus 2020 om 19:26:
Na een zware periode was ik mezelf niet meer en waren mijn chakra's helemaal uit balans. Ik was mentaal en fysiek echt ziek. Sandra heeft mij goed geholpen d.m.v chakrahealing. Zo heeft ze me geholpen mijn leven weer in balans te brengen. Wat de reguliere gezondheidszorg niet voor elkaar kreeg,kreeg sandra wel! De behandelingen zijn absoluut de moeite waard geweest en ik zou het dan ook een ieder aanraden. Het is tenslotte een investering in jezelf.
SL heeft geschreven op 12 november 2019 om 22:37:
Voordat ik de stap zette om een gesprek aan te gaan had ik gemengde gevoelens of ik het wel moest doen, omdat ik een gesloten persoon ben en niet graag over mezelf praat. Ik liep tegen verschillende obstakels en vooral onzekerheden aan. De chakra healing heeft mij meer innerlijke rust en inzichten gegeven. De wereld zit minder moeilijk in elkaar dan ik hiervoor dacht.
Yamina uit Rotterdam heeft geschreven op 1 november 2019 om 05:39:
Ik ben via een collega met Sandra in contact gekomen. De reden voor mij was mijn aandacht op mezelf en mijn gedrag richten. In plaats van zorgen voor/veranderen van mijn dierbaren. Maar ik kon dit niet alleen. Ik had hulp nodig. Ik was vatbaar voor allerlei prikkels in mijn omgeving. Waardoor ik fysieke klachten kreeg. Ik voelde mij machteloos en onrustig. Iedereen adviseerde mij om vooral lekker los te laten. Maar Hoe??? Ik was vanaf mijn 5e gedrild om te zorgen en in controle te zijn. Bij Sandra heb ik chakra-healing gedaan. Want prioriteit nummer 1 was bij mij de ademhaling en contact maken met mijn lijf. Het 1e wat Sandra zei toen ze mij meemaakte was: je hebt een WAARDELOZE ademhaling. Nou, dat was werk aan de winkel. Mediteren. Elke ochtend. Elke avond. Per chakra de aandacht naar de desbetreffende plek in mijn lijf. In mijn eigen woorden. Met als ondersteuning de ingesproken audio van Sandra. Dat vond ik echt handig. Zo leerde ik stap voor stap toepassen van mijn doelen/intenties/wensen. Gewoonte maken van deze rituelen geeft mij rust en contact met mezelf in een vredige sfeer. Dat is wat ik van Sandra heb geleerd. Sandra is een bijzondere vrouw: duidelijk, nuchter. Confronteert waar nodig. Ik ga zeker terug naar Sandra. En beveel iedereen chakra healing aan. Die energie is wonderlijk voor mij. Sandra, dank je wel!
R.V heeft geschreven op 15 september 2019 om 15:12:
L. S. De dingen die Sandra me te vertellen had kwamen op me over als integer, waarachtig, krachtig en betrouwbaar. Het voelde als een welkome richtingaanwijzer op m'n pad en durf het daarom met een gerust hart aan te raden aan anderen. Alle goeds R.V.
Ton. P uit Den Haag heeft geschreven op 28 februari 2019 om 15:44:
Beste Sandra, Ik heb enkele van de vele reviews zitten lezen en met mij samen de ene na de andere positieve ervaring! Zo veel positiefs, ik weet eigenlijk niet wat ik meer kan toevoegen. Welke meerwaarde kan ik aan mijn positieve ervaring geven. Laat ik maar eens over mijn gedachten gang vertellen, voordat en tot het moment van de behandeling. Ik kwam bij jou via(het is altijd via via..)een hele goede kennis, zat een hele tijd in een dip, diepe depressie. Was huiverig en twijfelde, maar gaf de behandeling bij jou de voordeel van de twijfel. Waarom, had ooit iets over chakra's/chakrahealing gehoord, maar wist niet hoe het in z'n werk ging. Door de jaren heen, echtscheiding en heel veel overlijdens gevallen in de familie(schoonzus, zwager, broer en zusje uit het leven gestapt en daarna achter elkaar zwager, moeder, 2 zussen, in dezelfde volgorde) dit alles gaat je niet in de koude kleren zitten. En dan heb ik het nog niet over de grote/zware tegenslagen! Zat helemaal vast!! Totdat ik bij jou kwam Sandra.... Zoals jij dat noemde: MIJN Energie was BAGGER!!! Bij de eerste sessie voelde ik de energie al, serieus.. Een hele andere wereld gaat voor je open, de kracht/energie van het UNIVERSUM!! Gaat beter met mij, door jou chakra healing. Sandra, mijn dank! weet ik, weet ik, zoals de anderen dat ook hebben geschreven, je doet het zelf, zijn je woorden! Maar Sandra, dat hebben wij van JOU. Ik ben nu weer in mijn KRACHT! En heeft mijn zoon onlangs een hypnose sessie bij jou gehad in verband met slechte schoolprestatie, omdat er een blokkade bij hem was. Ik hoop dat mijn ervaring iets toevoegt.
Schaca uit Rijswijk heeft geschreven op 19 januari 2019 om 19:51:
Lieve Sandra,
Ton P. uit Den Haag heeft geschreven op 18 januari 2019 om 20:46:
Beste Sandra, Ik heb enkele van de vele reviews zitten lezen en met mij samen de ene na de andere positieve ervaring! Zo veel positefs, ik weet eigenlijk niet wat ik meer kan toevoegen. Welke meerwaarde kan ik aan mijn positieve ervaring geven. Laat ik maar eens over mijn gedachtengang vertellen, voordat en tot het moment van de behandeling. Ik kwam bij jou via(het is altijd via via..)een hele goede kennis, zat een hele tijd in een dip, diepe depressie. Was huiverig en twijfelde, maar gaf de behandeling bij jou de voordeel van de twijfel. Waarom, had ooit iets over chakra's/chakrahealing gehoord, maar wist niet hoe het in z'n werk ging. Door de jaren heen, echtscheiding en heel veel overlijdens gevallen in de familie(schoonzus, zwager, broer en zusje uit het leven gestapt en daarna achter elkaar zwager, moeder, 2 zussen, in dezelfde volgorde) dit alles gaat je niet in de koude kleren zitten. En dan heb ik het nog niet over de grote/zware tegenslagen! Zat helemaal vast!! Totdat ik bij jou kwam Sandra.... Zoals jij dat noemde: MIJN Energie was BAGGER!!! Bij de eerse sessie voelde ik de energie al, serieus.. Een hele andere wereld gaat voor je open, de kracht/energie van het UNIVERSUM!! Sandra, mijn dank! weet ik, weet ik, zoals de anderen dat ook hebben geschreven, je doet het zelf! Maar Sandra, dat hebben wij van JOU. Ik hoop dat mijn ervaring iets toevoegt.
Ton P. uit Den Haag heeft geschreven op 17 januari 2019 om 16:41:
Beste Sandra, Ik heb enkele van de vele reviews zitten lezen en met mij samen de ene na de andere positieve ervaring! Zo veel positiefs, ik weet eigenlijk niet wat ik meer kan toevoegen. Welke meerwaarde kan ik aan mijn positieve ervaring geven. Laat ik maar eens over mijn gedachten gang vertellen, voordat en tot het moment van de behandeling. Ik kwam bij jou via(het is altijd via via..)een hele goede kennis, zat een hele tijd in een dip, diepe depressie. Was huiverig en twijfelde, maar gaf de behandeling bij jou de voordeel van de twijfel. Waarom, had ooit iets over chakra's/chakrahealing gehoord, maar wist niet hoe het in z'n werk ging. Door de jaren heen, echtscheiding en heel veel overlijdens gevallen in de familie(schoonzus, zwager, broer en zusje uit het leven gestapt en daarna achter elkaar zwager, moeder, 2 zussen, in dezelfde volgorde) dit alles gaat je niet in de koude kleren zitten. En dan heb ik het nog niet over de grote/zware tegenslagen! Zat helemaal vast!! Totdat ik bij jou kwam Sandra.... Zoals jij dat noemde: MIJN Energie was BAGGER!!! Bij de eerste sessie voelde ik de energie al, serieus.. Een hele andere wereld gaat voor je open, de kracht/energie van het UNIVERSUM!! Gaat beter met mij, door jou chakra healing. Sandra, mijn dank! weet ik, weet ik, zoals de anderen dat ook hebben geschreven, je doet het zelf, zijn je woorden! Maar Sandra, dat hebben wij van JOU. Ik ben nu weer in mijn KRACHT! En heeft mijn zoon onlangs een hypnose sessie bij jou gehad in verband met slechte schoolprestatie, omdat er een blokkade bij hem was. Ik hoop dat mijn ervaring iets toevoegt.
Shandya en Rakesh heeft geschreven op 6 januari 2019 om 01:02:
Hoe hebben wij de sessies ervaren? Zoveel positiviteit, zo een mooie energie. Het is niet in woorden uit te drukken hoe indrukwekkend de sessies bij Sandra zijn. Het is bijzondere ervaring die je alleen kunt voelen. Dankbaar zijn wij Sandra dat ze dit allemaal met ons wilt delen en ons begeleidt. Sandra heeft ons doen geloven in onszelf. Sandra heeft ons begeleidt om het onmogelijke mogelijk te maken. Voor ons is ze een engel en we zijn het universum dankbaar dat we Sandra hebben leren kennen. Lang heeft het voor ons geduurd om een recensie te schrijven. Omdat onze dankbaarheid niet in woorden uit te drukken is. Het is een intens gevoel die alleen gevoeld kan worden. We raden een ieder die het nodig heeft de sessie’s bij Sandra aan. Het is een investering in jezelf. Wie verdient het nou niet om de beste vorm van zichzelf te zijn.
Alime heeft geschreven op 31 augustus 2018 om 12:27:
Lieve Sandra, ik wil je enorm bedanken voor alles wat je voor mij (ik hoor je al zeggen, 'je doet hel allemaal zelf') hebt gedaan. Je begeleiding, de energetische massages, de hypnose, de Chackrahealing en de meditatieavonden hebben mijn leven positief doen veranderen. Precies een jaar geleden heb ik jou voor het eerst ontmoet. Was een moeilijke periode voor mij. Vanaf het eerste moment voelde ik een enorme rust bij jou. Samen met jou en jou krachten en begeleiding, heb ik onmogelijke mogelijk gemaakt, ik leef nu vanuit mijn authentieke ikke en vanuit mijn kracht. Iedere dag mediteer ik en visualiseer ik, ik voel mij werkelijk waar herboren in alle opzichten en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Het is de mooiste cadeau wat je je zelf kunt geven inderdaad. Al mijn dierbaren vertel ik mijn ervaringen tevens zien ze ook de mooie veranderingen bij mij. Inmiddels zijn een paar familieleden en vrienden van mij bij jou geweest. Na de eerste ontmoeting/ervaring begrepen ze mij beter wat ik precies bedoelde... Nogmaals hartelijk dank voor alles lieve Sandra, lieve engel hier op aarde. Liefs, Alime
Anoniem heeft geschreven op 11 juli 2018 om 15:00:
Lieve Sandra, Bedankt voor al uw hulp. Door u zie ik het leven anders. Ik was jaren niet mezelf en heel erg onzeker door allerei omstandigheden. Door u en de begeleiding die ik daarbij kreeg ben ik mij beter gaan voelen en het positieve gaan inzien. Ik stond versteld van bepaalde dingen wat u mij vertelde en ook echt werkelijk gebeurde. Nou Sandra, mijn bericht is kort maar krachtig! Ik ben super blij dat ik u heb mogen ontmoeten! Groetjes!!
Radha uit Hoogvliet heeft geschreven op 25 april 2018 om 07:37:
Lieve Sandra, Bedankt voor je helende Chakrahealing. Er is veel in mij naar boven gekomen waarna ik met jou hulp aan enkele processen aan de slag ben gegaan en weer andere die in gang zijn gezet. Heel hartelijk dank voor de begeleiding in dit moeilijk proces. Je energetische massages zijn werkelijk geweldig! Het brengt mij iedere keer weer helemaal tot rust en de energie blijft na de massage nog aanwezig in mijn lichaam en ben daarna nog helemaal ZEN. Ik kan een ieder de Chakrahealing en energetische massage aanraden want onbewust hebben we veel ballast in onze chakra opgeslagen. Ik heb er hele positieve ervaring mee. Nogmaals bedankt lieve Sandra voor je healing en begeleiding en je ziet mij iedere maand terug voor de energetische massage.
Anita heeft geschreven op 19 maart 2018 om 22:28:
Het is alweer een jaar geleden dat ik voor het eerst bij Sandra terecht kwam. Ik zat in een rouwfase. Sandra heeft me er zo goed doorheen geholpen. Ze wist bij elke sessie precies wat ik nodig had. En nog steeds kan ik bij haar terecht. Ze is een hele lieve warme vrouw die weet waar ze het over heeft. Dank je wel voor alles Sandra.
Jacqueline uit Utrecht heeft geschreven op 7 januari 2018 om 14:35:
Dank je wel Sandra, voor hetgeen je me allemaal bracht. Na een diepe periode van rouw kreeg ik weer hoop, kracht en vertrouwen terug. We hebben de chakra reis doorlopen en het bracht me veel. Je liefde is onvoorwaardelijk, en voor mij enorm steunend. Ik kan het iedereen aanraden.
Monique uit De Meern heeft geschreven op 5 januari 2018 om 17:35:
औम सावितुर Thank you for your appearance Thank you for the GOD’s greatness Thank you for your bhur Thank you for your bhargo

© 2018 - 2021 Leef in Licht