Hypnose

Hypnose is een techniek die ik toepas indien blijkt dat het bewustzijn sterk aan bepaalde overtuigingen blijft vasthouden. Hierdoor ervaar je dat de gewenste veranderingen in positieve zin erg moeizaam verlopen in het leven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het elimineren van terugkerende fobieën of traumatische gebeurtenissen, waardoor jij belemmerd wordt. Door middel van hypnose wordt er contact gemaakt met jouw onderbewustzijn, de basis van al ons gedrag, onze emoties en lichamelijke verschijning.

Het bewustzijn blokkeert vaak bepaalde informatie, omdat dit bijvoorbeeld te pijnlijk is. Hierdoor ontstaan er blokkades die het oplossen van eventuele klachten in de weg staan. Door contact te maken met jouw onderbewuste, kunnen gewoontes (bijvoorbeeld alcohol-, eet- of een rookverslaving) en emoties die ongewenst zijn, worden omgezet in de gewenste vorm.  Vaak wordt de individu bij één hypnose behandeling al bevrijd van zijn/haar ongewenste overtuigingen en worden minder belemmeringen ervaren.

Behandeling:
Onder begeleide meditatie zal ik het individu naar de kern leiden waar de belemmerende overtuiging zich heeft ontwikkeld. Tijdens deze begeleiding zal je de belemmering weer ervaren, herkennen, omarmen, erkennen én loslaten. Je bent tijdens de hypnose bij bewustzijn.

Kosten: €95,00 per hypnose

*Hypnosebegeleiding geschied op locatie met inachtneming van Corona maatregelen.