Hypnose is een techniek die ik toepas indien blijkt dat het bewustzijn sterk aan bepaalde overtuigingen blijftvasthouden. Hierdoor ervaar je dat de gewenste veranderingen in positieve zin erg moeizaam verlopen in het leven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het elimineren van terugkerende fobieën of traumatische gebeurtenissen, waardoor jij belemmert wordt. Door middel van hypnose wordt er contact gemaakt met jouw onderbewustzijn. Het onderbewustzijn is namelijk de basis van al ons gedrag, emoties en lichamelijke verschijning.

De bewustzijn blokkeert vaak bepaalde informatie, omdat dit  bijvoorbeeld te pijnlijk is. Hierdoor ontstaan er blokkades  die het oplossen van eventuele klachten in de weg staat. Door contact te maken met jouw onderbewuste kunnen gewoontes (bijvoorbeeld alcohol-, eet- of een rookverslaving) en emoties die ongewenst zijn worden omgezet in de gewenste vorm.  Vaak wordt de individu bij één hypnose behandeling al bevrijdt van zijn/haar ongewenste overtuigingen vanuit het onderbewuste, waardoor het individu zich bevrijdt voelt en het leven eindelijk echt zonder enige belemmering zal gaan ervaren.

 

Behandeling:
Onder begeleide meditatie zal ik het individu naar de kern begeleiden waar de overtuiging /indruk zich heeft voorgedaan, wat jou als gevolg in het NU belemmert. Tijdens deze begeleiding zal je het moment van de overtuiging/indruk  weer gaan ervaren, herkennen, omarmen, erkennen én loslaten. Het is een innerlijke proces dat je op dat moment onder ondergaat. Je bent tijdens de hypnose bij bewustzijn. Kortom, hypnose is ervaren en loslaten.

Kosten: €95,00 per hypnose
Hypnosebegeleiding geschied op locatie met inachtneming van Corona maatregelen.