Over mij

Aangenaam, ik ben Sandra Bridjmohan (1969). Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Mijn passie is het werken, coachen en begeleiden van mensen.
Vanuit de holistische visie en mijn hooggevoelig vermogen ben ik werkzaam als bewustzijnscoach. Door mijn hooggevoeligheid kan ik in de diepe lagen bij mensen naar binnen gaan. Hierdoor kan ik kanaliseren waar men een blokkade heeft. Blokkades kunnen alle kanten opgaan bijvoorbeeld vermoeidheid, je zwaar opgejaagd of emotioneel voelen, chronische ziektes hebben, op zoek zijn naar balans op zowel mentaal als fysiek vlak. Soms bevind je je, in een vicieuze cirkel en weet je niet hoe je hier uit moet komen. Hier kan ik je bij begeleiden. Door de pijn die ik heb ervaren in mijn leven, ben ik enorm gegroeid in mijn bewustzijn. Mijn levensproces heeft ervoor gezorgd dat ik mijn innerlijke liefde omarm en me volledig bewust ben van de waarheid en deugden. Vanuit mijn diepste wezen hou ik van een ieder en mezelf met zowel mijn mooie kanten als mijn schaduwkanten.

Na 24 dienstjaren werkzaam geweest te zijn bij de overheid was het tijd voor verandering. In 2014 deed ik mijn stoute schoenen aan en nam ik een sprong in het diepe. Ik voelde heel duidelijk aan dat ik aan de slag moest met mijn hooggevoeligheid en dit in energetisch werk moest voortzetten. Dit heeft destijds mijn praktijk ”Energetische massage Bridj” in het leven geroepen. In de loop der jaren is mijn klantenbestand dusdanig gegroeid dat ik besloot om mijn aanbod voor energetische diensten uit te breiden, zodat ik meer voor de medemens kan betekenen.  Zo is “Leef in Licht” in 2018 ontstaan. 

Ik geef het individu inzichten in hoe datgene wat zich in de diepe energielagen heeft opgeslagen te mogen loslaten. Het doel is om patronen, programmeringen, conditioneringen, gedragingen, emoties, overtuigingen en wat zich niet meer dient in het ‘hier en nu’  te mogen transformeren naar een verhoogd bewustzijn. Leven vanuit een verhoogd bewustzijn is leven vanuit een volledige potentie: Je zult alles uit het leven willen halen. Bij het begeleiden van het individu maak ik gebruik van verschillende tools zoals; meditatie, affirmaties, hypnose, spiegelogie, chakra healing, transformeren van je onderbewustzijn, energetische massages, familieopstellingen en nog veel meer.

Mijn doel is om jouw levensenergie weer te laten stromen door alle opgeslagen leed te verwerken. Hierbij fungeer ik als tussenpersoon tussen jou en de meesters.

Mijn motto’s:

– Leer meer uit het leven te halen
– Jij bent de creator/regisseur van je eigen leven
– Jij maakt het onmogelijke mogelijk

Wil je meer weten? Dan nodig ik je van harte uit voor een intakegesprek.