Aangenaam, ik ben Sandra Bridjmohan (1969). Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Mijn passie is het werken, coachen en begeleiden van mensen!
Vanuit de holistische visie in combinatie met mijn hoog gevoelig vermogen ben ik werkzaam. Door mijn hoog gevoeligheid kan ik in de diepe lagen bij mensen naar binnen gaan. Hierdoor kan ik kanaliseren waar men een blokkade heeft. Blokkades kunnen alle kanten opgaan bijvoorbeeld; vermoeidheid, je zwaar opgejaagd/emotioneel voelen, chronische ziektes hebben, op zoek zijn naar balans op zowel mentaal als fysiek vlak, kortom je bevinden in een vicieuze cirkel niet wetende hoe hieruit te komen…..
Door de pijn die ik heb ervaren in mijn leven, ben ik enorm gegroeid in mijn bewustzijn. Mijn levensproces heeft ervoor gezorgd dat ik mijn innerlijke liefde omarm en volledig bewust ben van de waarheid en deugden.
Vanuit mijn diepste wezen hou ik een ieder en mijzelf met zowel mijn mooie kanten als mijn schaduwkanten.

Na 24 dienstjaren werkzaam geweest te zijn bij de overheid was het tijd voor verandering. In 2014 deed ik mijn stoute schoenen aan en nam ik een sprong in het diepe. Ik voelde heel duidelijk aan dat ik aan de slag moest met mijn hoog gevoeligheid en dit in energetisch werk moest voortzetten. Dit heeft destijds mijn praktijk ''Energetisch massage Bridj'' in het leven geroepen. In de loop der jaren is mijn klantenbestand dusdanig gegroeid dat ik mij niet meer beperkte tot het geven van energetische massages. Ik kon zoveel meer voor de mensen betekenen. Dit zou en moest ik delen met een ieder. Zo is “Leef in Licht” in 2018 ontstaan. 

Ik geef het individu inzichten in hoe datgene wat zich heeft opgeslagen, in de diepe lagen, te mogen loslaten. Het doel is om patronen, programmeringen, conditioneringen, gedragingen, emoties, overtuigingen en wat zich niet meer dient in het HIER & NU te mogen transformeren naar verhoogde bewustzijn. Leven vanuit een verhoogd bewustzijn is leven vanuit jouw volledige potentie.

Het leven is een groot spel, als je eenmaal weet hoe dit werkt verzeker ik je dat je zult smachten naar meer en meer. Je zal alles uit het leven te willen halen! Bij het begeleiden van het individu maak ik gebruik van verschillende tools zoals; meditatie, affirmaties, hypnose, spiegelogie, chakra healing, transformeren van je onderbewustzijn, energetische massages, familieopstellingen en nog veel meer..

Mijn doel is om jouw levensenergie weer te laten stromen! Ik zorg ervoor dat jij weer in jouw kracht komt, door alle opgeslagen leed te verwerken.

Geloof dat alles mogelijk is!

Mijn motto’s:

- Leer meer uit het leven te halen
- Jij bent de creator/regisseur van je eigen leven
- Jij maakt het onmogelijke mogelijk
Wil je meer weten? Dan nodig ik je van harte uit voor een intakegesprek!!!