Chakra healing

In ons lichaam bevinden zich een aantal energiecentra oftewel chakra’s.  Chakra’s zou je ook de energiewielen kunnen noemen.
Deze energiecentra/energiewielen bevinden zich in de krommingen van de wervelkolom. Aangesloten op deze chakra’s zitten de nadi-energiekanalen, ook wel levensenergie genoemd. Dit zorgt ervoor dat de energie van de ene chakra naar de andere chakra stroomt. Je kan het visualiseren: zie het voor je dat de energie  van de chakra’s en nadi’s als rivierwater via je wervelkolom door je lichaam stroomt. Als energie probleemloos door het gehele lichaam stroomt is het lichaam optimaal en in balans. Dit is het fundament van de gehele ‘energiecentrale’ in het lichaam. Elke chakra heeft zijn eigen karaktereigenschap. Neem als voorbeeld de hartchakra: deze is verbonden met het hart, de longen, armen en handen. Daarnaast richt het zich op liefde, harmonie, relaties en het volgen van je gevoel.

Bij een chakra healing wordt er gekeken naar het totaalplaatje Bij een chakra healing controleer ik per chakra in hoeverre deze geblokkeerd is. Blokkades hebben vaak te maken met gebeurtenissen waar je je aan vasthoudt. Meestal ben je je er niet bewust van waar het vandaan komt, waardoor je het niet kan loslaten. Dit zijn o.a. traumatische gebeurtenissen die indrukken hebben achtergelaten, waardoor je leven op negatieve wijze wordt beïnvloed. Denk hierbij aan: angstig door het leven gaan, anderen wantrouwen, excessieve zelfbescherming, niet jezelf kunnen zijn omdat je je minderwaardig voelt en nog veel meer negatieve overtuigingen. Kan kun je ernaar verlangen het anders te doen, maar weet je misschien niet waar je moet beginnen.

Door in het verleden te blijven hangen en oud leed met je mee te dragen, kunnen kwalen, pijnen en ziektes zich gaan ontwikkelen in het lichaam. Dit kan fysieke, geestelijke en mentale klachten met zich meebrengen. Als de energie van de chakra’s niet goed doorstroomt, kun je last krijgen van mentale en fysieke spanningen. Je kunt ook verschijnselen vertonen van ziektes zoals een hoge bloeddruk, diabetes, verlammingen, de ziekte van Cröhn, haaruitval ect.  

Behandeling:
Onder geleide meditatie en visualisatie technieken begeleid ik je naar jouw chakra’s. In de visualisatie gaan wij de chakra verschonen en opnieuw programmeren naar de eigenschappen en waarden die de chakra toebehoren. Tijdens de chakra healing kun je vaak al meteen voelen dat de energie weer begint te stromen en er ontspanning optreedt in je lichaam. Het zelf genezend vermogen van je lichaam komt weer op gang. Met deze holistische geneeswijze kun je  lichamelijke, geestelijke, fysieke en emotionele problemen oplossen. Let op: elke chakra wordt apart behandeld en dit verschilt per individu. 

Kosten: €80,- per sessie. Een totale chakra healing bedraagt €640,- (8 sessies bestaande uit de 7 chakra’s en een nabehandeling).
Indien je een totaalpakket afneemt bedraagt dit €620,-

Duur van de behandeling: 30 min, dit kan eventueel uitlopen naar 40 min.

*Chakra healing geschiedt op locatie met inachtneming van Corona maatregelen.
Daarnaast is ook mogelijk de om de transformatie coaching digitaal voort te zetten.


Maak een afspraak