In ons lichaam bevinden zich een aantal energiecentra oftewel de chakra's.  Chakra’s zou je ook letterlijk de energiewielen kunnen noemen.
Deze energiecentra/energiewielen bevinden zich in de kromming van de wervelkolom die verbonden is in ons lichaam.

Aangesloten op deze chakra's zitten de nadi energie kanalen ook wel levensenergie genoemd. Nadi/levensenergie zorgt ervoor dat de energie van de ene chakra naar de andere chakra in ons lichaam blijven stromen. Je kan het als volgt visualiseren. Zie het voor je dat de energie  van de chakra’s en nadi’s in vorm van water als een rivier door je lijft stroomt (via het wervelkolom). Dit is de fundament van de gehele ‘energiecentrale’ in jouw lichaam. Als alles probleemloos door het gehele lichaam stroomt is het lichaam optimaal en in balans. Elke chakra heeft zijn eigen karaktereigenschap. Neem als voorbeeld de hartchakra. Deze is verbonden met het hart, de longen, armen en handen. Daarnaast richt het zich op liefde, harmonie, relaties en volgen van je gevoel..

Bij een chakra healing wordt er gekeken naar het totaalplaatje. Hierbij worden de chakra’s één voor één gecontroleerd. Bij een chakra healing bekijk ik per chakra in hoeverre deze geblokkeerd is. Blokkades hebben vaak te maken met gebeurtenissen waar jij je aan vasthoud. Meestal ben jij je er niet bewust van waar het vandaan komt, waardoor je het niet kan loslaten. Dit zijn o.a. traumatische gebeurtenissen wat een indruk heeft achtergelaten waardoor je leven op negatieve wijze wordt beïnvloedt. bijv. angstig door het leven gaan, geen vertrouwen hebben in iemand, jezelf willen  beschermen voor iedereen, niet jezelf kunnen zijn omdat jij je minderwaardig voelt en nog veel  meer negatieve overtuigingen! Het verlangen hebben het anders te mogen doen, maar niet wetende waar te beginnen .. laat staan hoe..

Door in het verleden te blijven hangen en oud leed met jou meedragen kunnen kwalen, pijnen en ziektes zich gaan ontwikkelen in het lichaam. Dit kan fysieke, geestelijke en mentale klachten met zich mee brengen. Bij het niet doorstromen van de energie van de chakra’s is het niet alleen mogelijk dat je  last hebt van stress en spanning in het lichaam. Je kan ook verschijnselen vertonen van chronische en  medische ziektes bijvoorbeeld hoge bloeddruk, diabetes, verlammingen, ziekte van crohn, haaruitval ect ect ect….  

Behandeling:
Onder geleide meditatie i.c.m. visualisatie zal ik jou begeleiden naar jouw chakra’s. In de visualisatie gaan wij de chakra verschonen en opnieuw programmeren naar de eigenschappen en waarde wat chakra toebehoort. Tijdens de chakra healing kun je vaak al meteen voelen dat de energie weer begint te stromen en er ontspanning optreedt in je lichaam. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam komt weer op gang. Met deze holistische geneeswijze kun je de lichamelijke, geestelijk, fysieke en emotionele problemen oplossen. Let op; elke chakra wordt apart behandeld en dit verschilt per individu.           

Kosten: €75,00 per chakra behandeling
Duur van de behandeling: 30 min, dit kan eventueel uitlopen naar 40 min

Tevens is er een de mogelijkheid om een totaalpakket af te nemen:
Kosten van totaalpakket is €500,00, je bespaart €25,00.
Dit dient in 1 keer te worden voldaan óf in 2 termijnen.

Chakrea healing geschied op locatie met inachtneming van Corona maatregelen.

Daarnaast  is ook mogelijk de om de chakra healing digitaal te kunnen voorzetten.