Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
60 berichten.
Shama uit Zwijndrecht schreef op 29 maart 2024 om 15:00
Lieve Sandra, Ik kwam bij jou in 2021 ik was behoorlijk uit balans. Je raadde mij een chakrahealing aan. Dat heeft mij goed gedaan ik heb van jouw geleerd om in mijn eigen kracht te staan. In 2023 heb je mij begeleid in mijn persoonlijke ontwikkeling, stoppen met roken en nog veel meer. Het heeft mijn leven veranderd ik ben veranderd. Ik kan het dan ook iedereen aanraden. Dank je wel lieve Sandra voor de begeleiding en luisterend oor.
Raimond uit Rotterdam schreef op 22 februari 2024 om 14:13
Gewoon een berichtje vanuit onze ontmoeting. Ik zie een mooie en integere ziel! Heel veel succes met jouw praktijk. De mensen die jouw ondersteuning kunnen gebruiken, zullen vanzelf op jouw pad komen.
G.R. schreef op 17 januari 2024 om 21:04
Lieve Sandra, Door jarenlang in de knoop te hebben gezeten en geprobeerd om eruit te komen, kwam ik toch niet bij mijn doel en verloor steeds mijn ware ik. Door jou te leren kennen, als life coach, begeleiding te hebben gekregen, heb ik mijn ware ik terug. Heb mijn eigen kracht weer terug gevonden, sta nu sterker in mijn schoenen, zie de toekomst alleen maar kleurrijker, heb jij mijn pad alleen maar verrijkt en mij het verlichte pad laten ervaren. Wat ik ervaar kan ik iedereen aanraden, je staat in je eigen kracht en verrijkt/verlicht je levenspad. Ik ben jou zeer dankbaar en weet dat ik bij jou altijd terecht kan.
Manisha uit Rijswijk schreef op 11 januari 2024 om 13:54
Lieve Sandra, als eerste dank je wel voor je goede begeleiding de afgelopen 2 jaar. Ik heb bij Sandra een chakra healing gedaan en dit heeft mij enorm geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik had geen idee wat ik kon verwachten maar Sandra heeft mij hier stap voor stap in meegenomen. Haar rust en liefde is heel fijn tijdens de behandeling. Na de chakra traject zoek ik Sandra elke maand op voor een energetisch massage. Dank voor je positieve energie en liefde Sandra!
Anita schreef op 9 januari 2024 om 22:19
Na een moeilijke periode van rouw ben ik weer naar Sandra gegaan. Ze weet wat je op dat moment nodig hebt. Na haar sessies voel ik me weer stukken beter. Het geeft me houvast om beter met de situatie om te gaan. Dank je wel Sandra dat je me weer zo goed geholpen hebt.
P.N. uit Delft schreef op 27 mei 2022 om 12:14
Voordat ik aan dit proces begon wist ik niet wat ik moest verwachten. Gedurende de chakra healing kwam ik erachter wat mijn intentie was, namelijk leven vanuit mijn volledige potentie. Ik heb ervaren hoe belangrijk het is om elke ochtend of avond even een moment voor me zelf te nemen. Daarnaast heeft de healing mij geleerd dat wat ik vind en voel er toe doet en dit ook mag uitspreken. Er zijn nog heel veel andere dingen die ik kan opnoemen. Sandra heeft mij daar enorm bij geholpen, het was een fijn proces en ik zou dit iedereen aanraden.
johan willem koen uit Den Haag schreef op 14 april 2022 om 23:17
Dank je Sandra voor je fantastische begeleiding en heldere inzichten . Het heeft mij veel geleerd en gebracht . Ik ga sterker verder de toekomst in . De Chakra healing was een heel mooi proces naar groei en harmonie , veel liefs johan willem
Nadia uit Rotterdam schreef op 9 april 2022 om 17:31
Lieve Sandra, via een zus van mij ben ik met jou in contact gekomen. Na de door jou gegeven workshop; leren mediteren; (wat overigens heel fijn was!) zocht ik al vrij snel contact met jou voor een chakra healing traject. Ik voelde mij al langere tijd volledig uit balans en ervaarde met regelmaat een beladen en zwaar gevoel. Je nam de tijd tijdens de intake en was zorgvuldig. Soms confronterend maar eerlijk en rechtvaardig. Het traject heb ik als zeer bijzonder ervaren waarbij ik bij een aantal sessies magische momenten beleefde. Alsof de zon in mij begon te schijnen. Echt een WAUW effect. Ik had de mazzel dat jij audio opnamen maakte zodat ik deze rustig terug kon luisteren en ter ondersteuning kon toepassen tijdens de meditaties. Zo fijn! Jij hebt mij tijdens het traject op verschillende momenten laten zien dat jij dit écht doet om jouw medemens te helpen. Mijn dank voor de mooie gesprekken en de inzichten die ik heb opgedaan. Wij komen elkaar vast bij een workshop of elders weer tegen:-)
Usha uit Rotterdam schreef op 6 oktober 2021 om 18:00
Beste Sandra, Een paar maanden geleden heb ik je mogen leren kennen. Omdat ik last ervaarde van obstakels die onbewust waren opgeslagen. Door de chakra healing behoren deze obstakels nu grotendeels tot het verleden. Uiteraatd moet ik hier wel zelf verder aan werken met verschillende tools en technieken die ik van jou heb meegekregen. Je hebt mij geleerd om in mijn kracht te staan en meer naar binnen te kijken om vervolgens het beste uit mijzelf te halen. Ik kan en wil jou diensten van harte aanbevelen als therapeut. Je bent een heel open, eerlijk en liefdevol mens. Je luisterd heel aandachtig om de oorzaak van het probleem te achterhalen en vervolgens op te lossen. Dank lieve Sandra
Rani schreef op 21 juli 2021 om 14:28
Ik kwam bij Sandra voor pijnen. Deze pijnen werden door medische specialisten als chronische pijn beschreven. De pijn beïnvloedde mijn dagelijks leven en vroeg veel energie. Door de chakra healing zijn de pijnen genezen, ik heb er geen last meer van. Ziekenhuis en psychologie was voor mij veel te oppervlakkig. Ook sta ik op positieve wijze anders in het leven. Ik adviseer iedereen om op zijn minst een keer een intake gesprek te maken met Sandra.
Sharmila uit Rotterdam schreef op 27 juni 2021 om 21:18
Hoi Sandra, dank voor je waardevolle begeleiding in het proces van het loslaten van oud leed! Via een vriendin ben ik in contact met je gekomen en ben super blij met de chakra healing! Zelf heb ik voorheen meerdere keren getracht om te mediteren echter lukte mij dit niet. Met jouw begeleiding heb ik eindelijk mogen ervaren hoe dat voelt en wat het met je doet. Ik raad het zeker aan gezien de begeleiding persoonlijk is en niet een standaardproces betreft ( meerdere vriendinnen zijn in behandeling of in behandeling geweest ). Sandra draait er niet om heen en heeft oprecht interesse om je te begeleiden in het proces. Daarnaast stopt ze er meer tijd en moeite in dan afgesproken. Ik heb er een goed gevoel bij gehad. Sandra stelt je op je gemak en geeft duidelijk aan hoe te werk te gaan zonder dat dit belerend overkomt. Het is een waardevolle investering in jezelf!! Dank voor je liefde, begeleiding en positieve energie ❤️
Rawien S. uit Zevenhuizen schreef op 25 mei 2021 om 13:40
Mijn ervaring met Sandra, Via mijn schoonzus in contact gekomen en een intakegesprek gedaan. Hieruit bleek  dat ik veel blokkades had en doormiddel van jouw "Energetische massage" deze op te heffen. De massage's hebben mij positieve energie gegeven. En de energie stroomt nu lekker door mijn lichaam. Voel mij energieker, meer ontspannen en bewuster geworden. Ik heb veel geleerd van jou liefdevolle woorden en adviezen. Ben erg blij met je, Sandra. Dank voor je liefdevolle zorg! 
L.F. schreef op 6 december 2020 om 21:40
Lieve Sandra. Bedankt voor je spirituele begeleiding, die is altijd persoonlijk, gericht en krachtig. Ik heb mooie meditatie ervaringen mogen meemaken dat ik niet wist dat ik die ooit zal meemaken. Door je begeleiding ben ik dichterbij mijzelf gekomen, ben ik alles meer gaan waarderen en uiteindelijk heb ik mijn rust gevonden. Dankzij jouw begeleiding is zowel mijn lichaam en geest vooruit gegaan. Ik wil je enorm bedanken dat je altijd klaar voor me staat en me helpt mijn doelen te bereiken.
C.N. uit Rotterdam schreef op 19 oktober 2020 om 14:07
Lieve Sandra, Enige tijd geleden ben ik via een net zo lieve vriendin bij jou terechtgekomen voor een chakra healing. Toeval bestaat niet! Had ooit weleens eerder meditatielessen gevolgd, maar dit gaat toch wel wat verder dan ik ooit eerder heb mogen ervaren.✨Vanaf nu begint er iets nieuws te openbaren en je kan niet meer terug gaf je toen aan. Nou en inderdaad ik begin steeds meer te wennen aan de nieuwe ik. Met vallen en opstaan, maar zonder fouten kun je niet leren en niet zien wat er voorheen niet goed ging. Ondertussen is de chakra healing afgerond. Nu zal het gaan neerdalen en ik neem soms ook deel aan ander soort sessies. Mijn behoefte en nieuwsgierigheid hieraan is toegenomen sinds ik de chakra healing volg. Het geeft zo’n fijne rust bij mij vooral in mijn hoofd dat je verlangt naar meer. Meer inzichten hoe het anders kan. Volle maan sessie was ook een van die bijzondere en mooie sessies weer een ervaring rijker. Laatst ook nog deelgenomen aan de systeem -en familie opstelling. Nou die kwam wel binnen, hoor! Mooi om te voelen hoe energie z’n werk doet. Kortom ik ben je dan ook zeer dankbaar dat je nu in mijn leven bent gekomen en ik hoop nog lang van al jouw leermomenten/inzichten en sessies te mogen genieten en deelnemen. Lieve groet, Chantal
sharief uit Den Haag schreef op 22 september 2020 om 11:30
Lieve Sandra, Dankbaarheid is één van de krachtigste positieve emoties, ik wil je dan ook langs deze weg bedanken voor het onzettende mooie traject wat ik samen met jou heb mogen doorlopen. De "Chakra Healing" was een traject wat pefect aansloot op mijn persoonlijke behoeften. Jij hebt ervoor gezorgd dat mijn leven weer in balans is komen te staan alles voelde goed aan en de energie die ik ervan kreeg was enorm. Ik wens je alle liefde het allerbeste en alle energie van het universum toe. Dankbaar
Farida uit den haag schreef op 18 september 2020 om 20:57
Alhoewel ik being a stand and doet sell out als tools tijdens mijn landmarktrainingen kende ervaarde ik de daadwerkelijke impact tijdens mn chakra behandeling. Vanuit being leven was ingebed in m'n leven d ankzij mn landmarktraining. Het emotionele helen en ervaren maakt dat ik in mn kracht sta en vol vertrouwen en hoopvol in het nu alsook de toekomst kan instappen. Dankbaar voor de interactie en inspelen op de thema's die aan bod kwamen alsook de nazorg die ik van Sandra mocht ontvangen. Dank voor de voortreffelijke ondersteuning op kb levenspad.
Derya uit Rotterdam schreef op 10 september 2020 om 22:25
Lieve Sandra, wat heb ik veel bewondering voor jou! Dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen en wat heb jij mij veel nieuwe inzichten gegeven. Ondanks dat ik nog nooit in aanraking was gekomen met meditatie, heb je mij zo goed weten te begeleiden in de chakra healing sessies. De eerste sessie voelde ik de energie al en met de dag meer en meer. Ik heb een werkelijke transformatie meegemaakt en sta in mijn kracht als nooit van tevoren. Dit is zo de investering waard, kan het iedereen van harte aanraden.
R.S uit Den Haag schreef op 11 augustus 2020 om 19:26
Na een zware periode was ik mezelf niet meer en waren mijn chakra's helemaal uit balans. Ik was mentaal en fysiek echt ziek. Sandra heeft mij goed geholpen d.m.v chakrahealing. Zo heeft ze me geholpen mijn leven weer in balans te brengen. Wat de reguliere gezondheidszorg niet voor elkaar kreeg,kreeg sandra wel! De behandelingen zijn absoluut de moeite waard geweest en ik zou het dan ook een ieder aanraden. Het is tenslotte een investering in jezelf.
SL schreef op 12 november 2019 om 22:37
Voordat ik de stap zette om een gesprek aan te gaan had ik gemengde gevoelens of ik het wel moest doen, omdat ik een gesloten persoon ben en niet graag over mezelf praat. Ik liep tegen verschillende obstakels en vooral onzekerheden aan. De chakra healing heeft mij meer innerlijke rust en inzichten gegeven. De wereld zit minder moeilijk in elkaar dan ik hiervoor dacht.
Yamina uit Rotterdam schreef op 1 november 2019 om 05:39
Ik ben via een collega met Sandra in contact gekomen. De reden voor mij was mijn aandacht op mezelf en mijn gedrag richten. In plaats van zorgen voor/veranderen van mijn dierbaren. Maar ik kon dit niet alleen. Ik had hulp nodig. Ik was vatbaar voor allerlei prikkels in mijn omgeving. Waardoor ik fysieke klachten kreeg. Ik voelde mij machteloos en onrustig. Iedereen adviseerde mij om vooral lekker los te laten. Maar Hoe??? Ik was vanaf mijn 5e gedrild om te zorgen en in controle te zijn. Bij Sandra heb ik chakra-healing gedaan. Want prioriteit nummer 1 was bij mij de ademhaling en contact maken met mijn lijf. Het 1e wat Sandra zei toen ze mij meemaakte was: je hebt een WAARDELOZE ademhaling. Nou, dat was werk aan de winkel. Mediteren. Elke ochtend. Elke avond. Per chakra de aandacht naar de desbetreffende plek in mijn lijf. In mijn eigen woorden. Met als ondersteuning de ingesproken audio van Sandra. Dat vond ik echt handig. Zo leerde ik stap voor stap toepassen van mijn doelen/intenties/wensen. Gewoonte maken van deze rituelen geeft mij rust en contact met mezelf in een vredige sfeer. Dat is wat ik van Sandra heb geleerd. Sandra is een bijzondere vrouw: duidelijk, nuchter. Confronteert waar nodig. Ik ga zeker terug naar Sandra. En beveel iedereen chakra healing aan. Die energie is wonderlijk voor mij. Sandra, dank je wel!

 
 
 
 
 
 
 
60 berichten.
Shama uit Zwijndrecht schreef op 29 maart 2024 om 15:00
Lieve Sandra, Ik kwam bij jou in 2021 ik was behoorlijk uit balans. Je raadde mij een chakrahealing aan. Dat heeft mij goed gedaan ik heb van jouw geleerd om in mijn eigen kracht te staan. In 2023 heb je mij begeleid in mijn persoonlijke ontwikkeling, stoppen met roken en nog veel meer. Het heeft mijn leven veranderd ik ben veranderd. Ik kan het dan ook iedereen aanraden. Dank je wel lieve Sandra voor de begeleiding en luisterend oor.
Raimond uit Rotterdam schreef op 22 februari 2024 om 14:13
Gewoon een berichtje vanuit onze ontmoeting. Ik zie een mooie en integere ziel! Heel veel succes met jouw praktijk. De mensen die jouw ondersteuning kunnen gebruiken, zullen vanzelf op jouw pad komen.
G.R. schreef op 17 januari 2024 om 21:04
Lieve Sandra, Door jarenlang in de knoop te hebben gezeten en geprobeerd om eruit te komen, kwam ik toch niet bij mijn doel en verloor steeds mijn ware ik. Door jou te leren kennen, als life coach, begeleiding te hebben gekregen, heb ik mijn ware ik terug. Heb mijn eigen kracht weer terug gevonden, sta nu sterker in mijn schoenen, zie de toekomst alleen maar kleurrijker, heb jij mijn pad alleen maar verrijkt en mij het verlichte pad laten ervaren. Wat ik ervaar kan ik iedereen aanraden, je staat in je eigen kracht en verrijkt/verlicht je levenspad. Ik ben jou zeer dankbaar en weet dat ik bij jou altijd terecht kan.
Manisha uit Rijswijk schreef op 11 januari 2024 om 13:54
Lieve Sandra, als eerste dank je wel voor je goede begeleiding de afgelopen 2 jaar. Ik heb bij Sandra een chakra healing gedaan en dit heeft mij enorm geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik had geen idee wat ik kon verwachten maar Sandra heeft mij hier stap voor stap in meegenomen. Haar rust en liefde is heel fijn tijdens de behandeling. Na de chakra traject zoek ik Sandra elke maand op voor een energetisch massage. Dank voor je positieve energie en liefde Sandra!
Anita schreef op 9 januari 2024 om 22:19
Na een moeilijke periode van rouw ben ik weer naar Sandra gegaan. Ze weet wat je op dat moment nodig hebt. Na haar sessies voel ik me weer stukken beter. Het geeft me houvast om beter met de situatie om te gaan. Dank je wel Sandra dat je me weer zo goed geholpen hebt.
P.N. uit Delft schreef op 27 mei 2022 om 12:14
Voordat ik aan dit proces begon wist ik niet wat ik moest verwachten. Gedurende de chakra healing kwam ik erachter wat mijn intentie was, namelijk leven vanuit mijn volledige potentie. Ik heb ervaren hoe belangrijk het is om elke ochtend of avond even een moment voor me zelf te nemen. Daarnaast heeft de healing mij geleerd dat wat ik vind en voel er toe doet en dit ook mag uitspreken. Er zijn nog heel veel andere dingen die ik kan opnoemen. Sandra heeft mij daar enorm bij geholpen, het was een fijn proces en ik zou dit iedereen aanraden.
johan willem koen uit Den Haag schreef op 14 april 2022 om 23:17
Dank je Sandra voor je fantastische begeleiding en heldere inzichten . Het heeft mij veel geleerd en gebracht . Ik ga sterker verder de toekomst in . De Chakra healing was een heel mooi proces naar groei en harmonie , veel liefs johan willem
Nadia uit Rotterdam schreef op 9 april 2022 om 17:31
Lieve Sandra, via een zus van mij ben ik met jou in contact gekomen. Na de door jou gegeven workshop; leren mediteren; (wat overigens heel fijn was!) zocht ik al vrij snel contact met jou voor een chakra healing traject. Ik voelde mij al langere tijd volledig uit balans en ervaarde met regelmaat een beladen en zwaar gevoel. Je nam de tijd tijdens de intake en was zorgvuldig. Soms confronterend maar eerlijk en rechtvaardig. Het traject heb ik als zeer bijzonder ervaren waarbij ik bij een aantal sessies magische momenten beleefde. Alsof de zon in mij begon te schijnen. Echt een WAUW effect. Ik had de mazzel dat jij audio opnamen maakte zodat ik deze rustig terug kon luisteren en ter ondersteuning kon toepassen tijdens de meditaties. Zo fijn! Jij hebt mij tijdens het traject op verschillende momenten laten zien dat jij dit écht doet om jouw medemens te helpen. Mijn dank voor de mooie gesprekken en de inzichten die ik heb opgedaan. Wij komen elkaar vast bij een workshop of elders weer tegen:-)
Usha uit Rotterdam schreef op 6 oktober 2021 om 18:00
Beste Sandra, Een paar maanden geleden heb ik je mogen leren kennen. Omdat ik last ervaarde van obstakels die onbewust waren opgeslagen. Door de chakra healing behoren deze obstakels nu grotendeels tot het verleden. Uiteraatd moet ik hier wel zelf verder aan werken met verschillende tools en technieken die ik van jou heb meegekregen. Je hebt mij geleerd om in mijn kracht te staan en meer naar binnen te kijken om vervolgens het beste uit mijzelf te halen. Ik kan en wil jou diensten van harte aanbevelen als therapeut. Je bent een heel open, eerlijk en liefdevol mens. Je luisterd heel aandachtig om de oorzaak van het probleem te achterhalen en vervolgens op te lossen. Dank lieve Sandra
Rani schreef op 21 juli 2021 om 14:28
Ik kwam bij Sandra voor pijnen. Deze pijnen werden door medische specialisten als chronische pijn beschreven. De pijn beïnvloedde mijn dagelijks leven en vroeg veel energie. Door de chakra healing zijn de pijnen genezen, ik heb er geen last meer van. Ziekenhuis en psychologie was voor mij veel te oppervlakkig. Ook sta ik op positieve wijze anders in het leven. Ik adviseer iedereen om op zijn minst een keer een intake gesprek te maken met Sandra.
Sharmila uit Rotterdam schreef op 27 juni 2021 om 21:18
Hoi Sandra, dank voor je waardevolle begeleiding in het proces van het loslaten van oud leed! Via een vriendin ben ik in contact met je gekomen en ben super blij met de chakra healing! Zelf heb ik voorheen meerdere keren getracht om te mediteren echter lukte mij dit niet. Met jouw begeleiding heb ik eindelijk mogen ervaren hoe dat voelt en wat het met je doet. Ik raad het zeker aan gezien de begeleiding persoonlijk is en niet een standaardproces betreft ( meerdere vriendinnen zijn in behandeling of in behandeling geweest ). Sandra draait er niet om heen en heeft oprecht interesse om je te begeleiden in het proces. Daarnaast stopt ze er meer tijd en moeite in dan afgesproken. Ik heb er een goed gevoel bij gehad. Sandra stelt je op je gemak en geeft duidelijk aan hoe te werk te gaan zonder dat dit belerend overkomt. Het is een waardevolle investering in jezelf!! Dank voor je liefde, begeleiding en positieve energie ❤️
Rawien S. uit Zevenhuizen schreef op 25 mei 2021 om 13:40
Mijn ervaring met Sandra, Via mijn schoonzus in contact gekomen en een intakegesprek gedaan. Hieruit bleek  dat ik veel blokkades had en doormiddel van jouw "Energetische massage" deze op te heffen. De massage's hebben mij positieve energie gegeven. En de energie stroomt nu lekker door mijn lichaam. Voel mij energieker, meer ontspannen en bewuster geworden. Ik heb veel geleerd van jou liefdevolle woorden en adviezen. Ben erg blij met je, Sandra. Dank voor je liefdevolle zorg! 
L.F. schreef op 6 december 2020 om 21:40
Lieve Sandra. Bedankt voor je spirituele begeleiding, die is altijd persoonlijk, gericht en krachtig. Ik heb mooie meditatie ervaringen mogen meemaken dat ik niet wist dat ik die ooit zal meemaken. Door je begeleiding ben ik dichterbij mijzelf gekomen, ben ik alles meer gaan waarderen en uiteindelijk heb ik mijn rust gevonden. Dankzij jouw begeleiding is zowel mijn lichaam en geest vooruit gegaan. Ik wil je enorm bedanken dat je altijd klaar voor me staat en me helpt mijn doelen te bereiken.
C.N. uit Rotterdam schreef op 19 oktober 2020 om 14:07
Lieve Sandra, Enige tijd geleden ben ik via een net zo lieve vriendin bij jou terechtgekomen voor een chakra healing. Toeval bestaat niet! Had ooit weleens eerder meditatielessen gevolgd, maar dit gaat toch wel wat verder dan ik ooit eerder heb mogen ervaren.✨Vanaf nu begint er iets nieuws te openbaren en je kan niet meer terug gaf je toen aan. Nou en inderdaad ik begin steeds meer te wennen aan de nieuwe ik. Met vallen en opstaan, maar zonder fouten kun je niet leren en niet zien wat er voorheen niet goed ging. Ondertussen is de chakra healing afgerond. Nu zal het gaan neerdalen en ik neem soms ook deel aan ander soort sessies. Mijn behoefte en nieuwsgierigheid hieraan is toegenomen sinds ik de chakra healing volg. Het geeft zo’n fijne rust bij mij vooral in mijn hoofd dat je verlangt naar meer. Meer inzichten hoe het anders kan. Volle maan sessie was ook een van die bijzondere en mooie sessies weer een ervaring rijker. Laatst ook nog deelgenomen aan de systeem -en familie opstelling. Nou die kwam wel binnen, hoor! Mooi om te voelen hoe energie z’n werk doet. Kortom ik ben je dan ook zeer dankbaar dat je nu in mijn leven bent gekomen en ik hoop nog lang van al jouw leermomenten/inzichten en sessies te mogen genieten en deelnemen. Lieve groet, Chantal
sharief uit Den Haag schreef op 22 september 2020 om 11:30
Lieve Sandra, Dankbaarheid is één van de krachtigste positieve emoties, ik wil je dan ook langs deze weg bedanken voor het onzettende mooie traject wat ik samen met jou heb mogen doorlopen. De "Chakra Healing" was een traject wat pefect aansloot op mijn persoonlijke behoeften. Jij hebt ervoor gezorgd dat mijn leven weer in balans is komen te staan alles voelde goed aan en de energie die ik ervan kreeg was enorm. Ik wens je alle liefde het allerbeste en alle energie van het universum toe. Dankbaar
Farida uit den haag schreef op 18 september 2020 om 20:57
Alhoewel ik being a stand and doet sell out als tools tijdens mijn landmarktrainingen kende ervaarde ik de daadwerkelijke impact tijdens mn chakra behandeling. Vanuit being leven was ingebed in m'n leven d ankzij mn landmarktraining. Het emotionele helen en ervaren maakt dat ik in mn kracht sta en vol vertrouwen en hoopvol in het nu alsook de toekomst kan instappen. Dankbaar voor de interactie en inspelen op de thema's die aan bod kwamen alsook de nazorg die ik van Sandra mocht ontvangen. Dank voor de voortreffelijke ondersteuning op kb levenspad.
Derya uit Rotterdam schreef op 10 september 2020 om 22:25
Lieve Sandra, wat heb ik veel bewondering voor jou! Dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen en wat heb jij mij veel nieuwe inzichten gegeven. Ondanks dat ik nog nooit in aanraking was gekomen met meditatie, heb je mij zo goed weten te begeleiden in de chakra healing sessies. De eerste sessie voelde ik de energie al en met de dag meer en meer. Ik heb een werkelijke transformatie meegemaakt en sta in mijn kracht als nooit van tevoren. Dit is zo de investering waard, kan het iedereen van harte aanraden.
R.S uit Den Haag schreef op 11 augustus 2020 om 19:26
Na een zware periode was ik mezelf niet meer en waren mijn chakra's helemaal uit balans. Ik was mentaal en fysiek echt ziek. Sandra heeft mij goed geholpen d.m.v chakrahealing. Zo heeft ze me geholpen mijn leven weer in balans te brengen. Wat de reguliere gezondheidszorg niet voor elkaar kreeg,kreeg sandra wel! De behandelingen zijn absoluut de moeite waard geweest en ik zou het dan ook een ieder aanraden. Het is tenslotte een investering in jezelf.
SL schreef op 12 november 2019 om 22:37
Voordat ik de stap zette om een gesprek aan te gaan had ik gemengde gevoelens of ik het wel moest doen, omdat ik een gesloten persoon ben en niet graag over mezelf praat. Ik liep tegen verschillende obstakels en vooral onzekerheden aan. De chakra healing heeft mij meer innerlijke rust en inzichten gegeven. De wereld zit minder moeilijk in elkaar dan ik hiervoor dacht.
Yamina uit Rotterdam schreef op 1 november 2019 om 05:39
Ik ben via een collega met Sandra in contact gekomen. De reden voor mij was mijn aandacht op mezelf en mijn gedrag richten. In plaats van zorgen voor/veranderen van mijn dierbaren. Maar ik kon dit niet alleen. Ik had hulp nodig. Ik was vatbaar voor allerlei prikkels in mijn omgeving. Waardoor ik fysieke klachten kreeg. Ik voelde mij machteloos en onrustig. Iedereen adviseerde mij om vooral lekker los te laten. Maar Hoe??? Ik was vanaf mijn 5e gedrild om te zorgen en in controle te zijn. Bij Sandra heb ik chakra-healing gedaan. Want prioriteit nummer 1 was bij mij de ademhaling en contact maken met mijn lijf. Het 1e wat Sandra zei toen ze mij meemaakte was: je hebt een WAARDELOZE ademhaling. Nou, dat was werk aan de winkel. Mediteren. Elke ochtend. Elke avond. Per chakra de aandacht naar de desbetreffende plek in mijn lijf. In mijn eigen woorden. Met als ondersteuning de ingesproken audio van Sandra. Dat vond ik echt handig. Zo leerde ik stap voor stap toepassen van mijn doelen/intenties/wensen. Gewoonte maken van deze rituelen geeft mij rust en contact met mezelf in een vredige sfeer. Dat is wat ik van Sandra heb geleerd. Sandra is een bijzondere vrouw: duidelijk, nuchter. Confronteert waar nodig. Ik ga zeker terug naar Sandra. En beveel iedereen chakra healing aan. Die energie is wonderlijk voor mij. Sandra, dank je wel!