Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
53 berichten.
Anoniem heeft geschreven op 11 juli 2018 om 15:00
Lieve Sandra, Bedankt voor al uw hulp. Door u zie ik het leven anders. Ik was jaren niet mezelf en heel erg onzeker door allerei omstandigheden. Door u en de begeleiding die ik daarbij kreeg ben ik mij beter gaan voelen en het positieve gaan inzien. Ik stond versteld van bepaalde dingen wat u mij vertelde en ook echt werkelijk gebeurde. Nou Sandra, mijn bericht is kort maar krachtig! Ik ben super blij dat ik u heb mogen ontmoeten! Groetjes!!
Radha uit Hoogvliet heeft geschreven op 25 april 2018 om 07:37
Lieve Sandra, Bedankt voor je helende Chakrahealing. Er is veel in mij naar boven gekomen waarna ik met jou hulp aan enkele processen aan de slag ben gegaan en weer andere die in gang zijn gezet. Heel hartelijk dank voor de begeleiding in dit moeilijk proces. Je energetische massages zijn werkelijk geweldig! Het brengt mij iedere keer weer helemaal tot rust en de energie blijft na de massage nog aanwezig in mijn lichaam en ben daarna nog helemaal ZEN. Ik kan een ieder de Chakrahealing en energetische massage aanraden want onbewust hebben we veel ballast in onze chakra opgeslagen. Ik heb er hele positieve ervaring mee. Nogmaals bedankt lieve Sandra voor je healing en begeleiding en je ziet mij iedere maand terug voor de energetische massage.
Anita heeft geschreven op 19 maart 2018 om 22:28
Het is alweer een jaar geleden dat ik voor het eerst bij Sandra terecht kwam. Ik zat in een rouwfase. Sandra heeft me er zo goed doorheen geholpen. Ze wist bij elke sessie precies wat ik nodig had. En nog steeds kan ik bij haar terecht. Ze is een hele lieve warme vrouw die weet waar ze het over heeft. Dank je wel voor alles Sandra.
Jacqueline uit Utrecht heeft geschreven op 7 januari 2018 om 14:35
Dank je wel Sandra, voor hetgeen je me allemaal bracht. Na een diepe periode van rouw kreeg ik weer hoop, kracht en vertrouwen terug. We hebben de chakra reis doorlopen en het bracht me veel. Je liefde is onvoorwaardelijk, en voor mij enorm steunend. Ik kan het iedereen aanraden.
Monique uit De Meern heeft geschreven op 5 januari 2018 om 17:35
औम सावितुर Thank you for your appearance Thank you for the GOD’s greatness Thank you for your bhur Thank you for your bhargo
Claire heeft geschreven op 4 januari 2018 om 14:29
Lieve Sandra, hierbij wil ik iedereen laten weten wat jij voor mij heb gedaan. Twee jr geleden heb ik je ontmoet en vanaf die tijd heb je m’n leven veranderd! Ik kan niet uitdrukken hoe dankbaar ik je daarvoor ben. Iedereen die het maar wil horen vertel ik er over en met dit bericht hoop ik ook anderen te kunnen overtuigen dat als ze in de knoop zitten met zichzelf dat ze zeker contact met jou op moeten nemen. Ben je eeuwig dankbaar ? Heel veel liefs, Claire
Steffanie heeft geschreven op 28 november 2017 om 21:10
Lieve warme Sandra, Het is inmiddels een tijd geleden dat ik bij jou de chakrahealing sessies heb mogen ervaren. Zoals hierboven ook eerder vermeld: woorden schieten te kort wat er vanaf het eerste contact moment gebeurt! Het ontvangst was heel warm en vertrouwd. Ik wist meteen al: het komt goed, hier wil ik zijn! Dat er vanaf het eerste moment energetisch zoveel in gang wordt gezet was in zoveel dingen zichtbaar. Het traject dat ik bij jou opgepakt heb was prachtig, de momenten waren warm en mooi, en geen vraag was je te veel. Het waren geen vaagheden, maar duidelijke inzichten. Ik voel me nu veel krachtiger en tot meer in staat: ik maakt het onmogelijke mogelijk! Mijn man heeft dit allemaal ook bij jou mogen ervaren, en dat geeft een mooie synergie. En het mooiste: onze zoon van 5 jaar heeft sinds onze sessies giga veel interesse in meditatie. Jouw werk zet zich energetisch duidelijk voort in de volgende generatie(s). Sandra, we zijn je enorm dankbaar en wensen je het allerbeste toe. Love and Light, Steffanie
Alwin uit Zoetermeer heeft geschreven op 10 oktober 2017 om 19:45
Lieve San, ik hou gewoon van je ?
Gayetrie M. heeft geschreven op 4 september 2017 om 10:33
Mijn ervaringen met Sandra.... Via een nicht bij jou terecht gekomen in een tijd dat ik het allemaal niet meer zag zitten. Ik zat vol met verdriet, teleurstellingen, geen zin in het leven en nog veel meer. Je gaf me vanaf dag 1 een goed gevoel, liefde en vertrouwen. De kracht waarmee je werkt en de manier waarop je het over brengt is overweldigend. De chakra healing heeft mij houvast gegeven en me terug gebracht naar mezelf. Volg je intuitie, blijf bij jezelf en laat je niet af- en misleiden door anderen dat is je grootste boodschap! Ik heb nog een weg te gaan maar ben je zeer dankbaar voor hetgeen waar ik nu sta en de houvast die je mij heb gegeven. Mijn dank is groot en ik ben blij dat ik je heb leren kennen en dat ik door jou de vrouw ben die ik nu ben, MEZELF!!
Widya heeft geschreven op 5 april 2017 om 21:40
Mooi!
Rashree uit Zwolle heeft geschreven op 5 april 2017 om 21:40
De rust, de sereniteit, de openheid, maar bovenal de liefde die je voelt zodra je binnenstapt in de praktijk bij Sandra. Voor mij hebben de healing sessies veel inzicht, veel innerlijke rust, berusting en vertrouwen gebracht in het ZIJN. Veel bewustwording door de reis die je maakt met Sandra, is zoveel waard dat je wilt blijven komen. Sandra geeft 100% uit haar hart om een ander te helpen, puur en oprecht! Dat voel je meteen. Er zijn maar weinig zoals haar! Dank je wel Sandra voor alles wat ik van jou mocht en nog steeds mag ontvangen. To me you are an angel on earth!❤
Ashna Raghoebier heeft geschreven op 23 januari 2017 om 20:15
Lieve Sandra, het heeft even geduurd maar ondanks de tijd die ik heb genomen om op zoek te gaan naar de juiste woorden die kunnen omschrijven wat ik heb ervaren in mijn sessies bij u, is het mij niet gelukt. Waarom?? Omdat het niet te omschrijven is in woorden. Zoiets kan je alleen maar ervaren en ik kan zeggen dat het het zeker waard is. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik Sandra heb mogen leren kennen want mijn resultaat met voor ik begon met de sessies en klaar was met de sessies is een verschil met dag en nacht. Het is een prachtige ervaring die ik iedereen zou willen aanraden en je hebt niks te verliezen!! Je kan er alleen maar winnen en jezelf terugvinden. Ik heb mijzelf weer teruggevonden en ik wist niet eens dat ik zo sterk kon zijn als dat ik nu ben. Het heeft een grote impact op mijn leven gehad en dan bedoel ik een hele positieve maar vooral krachtige impact en ik ben u heel erg dankbaar tante Sandra. Dank u wel voor de bijzondere ervaring die ik heb mogen delen met u!!!
S. Raghoebier heeft geschreven op 3 januari 2017 om 17:18
Lieve Sandra, Ik voel mij gezegend dat ik je heb leren kennen en dat je in mijn leven bent gekomen. Natuurlijk heb ik ook even de rest van het gastenboek gelezen en ben het met iedereen eens. Wat je voor al die mensen hebt gedaan en betekend, ook voor mij! Ik zou er wel een boek over kunnen schrijven. Ik heb meer dan 10 jaar bij psychologen en psychiaters gezeten, klinieken van hier tot Tokyo bezocht en kilo’s medicatie gehad. Wat jij hebt gedaan in 3 à 4 maanden tijd, hebben zij niet kunnen doen in 10 jaar. Ik voel mij goed, ik voel mij beter, ik voel mij positief en een waardig mens. Wat ik er zeker nog aan toe wil voegen, is de hypnose behandeling voor het stoppen met blowen.. Na 19 jaar geblowd te hebben en vele stoppogingen is het met jouw hulp in 1 sessie gelukt. Ik ben al maanden clean, en voel mij steeds beter worden. (Ook volgt er nog een hypnose sessie voor het stoppen met roken) Dankzij jouw hulp, al de sessies en het ‘huiswerk’ dat ik nog steeds meedraag en bij me zal houden voor de rest van mijn leven, zal en kan het nooit meer fout gaan. Mijn dank en waardering is zeer groot, ik ben nu eindelijk een gelukkig mens, die positief in het leven staat, en al zeg ik het zelf, een geweldige vader. Ook is mijn relatie erop vooruitgegaan. Ik ben een persoon die hier nooit in zou geloven, die nooit eerder heeft gemediteerd, tot ik het van dichtbij meemaakte, het voelde en uiteindelijk deed.. Ik wist niet wat ik meemaakte. Alleen al als je binnenkomt, de rust die je meteen over je heen krijgt en voelt.. Elke behandeling tot het einde.. weer weggaat.. Moeilijk te verwoorden, maar mooi te ervaren. Als je dit en/of andere ervaringen leest, nog twijfels hebt, vraag Sandra op z’n minst om een intake gesprek, het kost je hooguit een uur van je tijd. Het is een weg naar een beter leven en je mag van ‘geluk’ spreken als je met Sandra een deel van je levensweg mag bewandelen. Sandra, ik zal je nooit vergeten en voor altijd dankbaar zijn. Ik wens je alle liefde het allerbeste en alle energie van het universum toe en hoop je snel weer te zien.
Jeannine heeft geschreven op 28 december 2016 om 09:18
Lieve Sandra, ik heb ontzettend veel geleerd van jou. Je hebt me op een reis gestuurd, en nu ga ik zelf verder hiermee. Je hebt al zoveel betekend voor vele mensen om mij heen. ik ben dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen en hoop je nog eens te zien. Groetjes!
Warsh heeft geschreven op 4 oktober 2016 om 15:38
Ik heb lang nagedacht over mijn berichtje. Dit vond ik zo lastig, omdat ik geen woorden kan vinden, om te beschrijven wat voor een positieve ervaring dit was. Sandra is zo een mooi mens, zo puur, eerlijk en positief. Ik heb een heel ander kijk op het leven, na mijn chakra healing. Ze heeft mij een hoop geleerd, en door deze kleine aanpassingen in mijn manier van denken, heb ik er zoveel goeds/moois voor teruggekregen. Nogmaals, woorden schieten tekort om te schrijven hoe mooi deze ervaring was. Ondanks mijn sessies zijn afgelopen en ik toch nog ergens mee zit, of mij iets afvraag..staat Sandra altijd voor mij klaar. Ik ben dankbaar, dankbaar dat ik haar heb ontmoet.
- heeft geschreven op 8 juli 2016 om 08:28
Woorden zullen nooit jouw daden kunnen beschrijven. Alles wat iedereen hieronder beschrijft kenmerkt jou en nog steeds zijn het te weinig woorden. Je verlicht de lasten van het leven, je laat ons het pure ervan proeven, je laat ons zien wat balans is en hoe je deze moet houden zodat je in staat bent het uiterste uit jezelf en het ZIJN te halen. Ongeacht de fase waarin iemand zich bevindt; trouwen, school, werk, krijgen van een kind, jong, oud het maakt niet uit... Jij voelt aan, jij verlicht, jij brengt balans, jij geeft inzicht en jij zorgt voor verandering die ieder voor zich ervaart. BEDANKT
Sabrina heeft geschreven op 5 juli 2016 om 09:39
Het is moeilijk in woorden uit te drukken wat jouw Chakra healing voor mij heeft betekend. Het is een proces geweest die je moeilijk kan navertellen. Woorden zouden het tekort doen en de beste manier is om het zelf te ervaren. Jouw persoonlijkheid, onvoorwaardelijke liefde, begrip, geduld en humor hebben de rollercoaster aan emoties dragelijk gemaakt. Ik voel mij bevoorrecht dat ik dit in deze levensfase al heb mogen ervaren. De toekomst ga ik met goede moed en vol vertrouwen tegemoet. Ik blijf je voor altijd dankbaar. Veel liefs, Sabrina
L. heeft geschreven op 16 juni 2016 om 17:46
Lieve Sandra, Ik kwam bij jou alleen voor een massage, maar toen ik bij jou kwam, bleek dat ik niet zomaar pijn had in mijn nek, maar dat het kwam door een aantal zaken uit het verleden die ik weg had gestopt. Ja! weg gestopt, een plekje gegeven, want dat leer je bij een psycholoog. Toen ik bij een psycholoog liep, had ik totaal geen vertrouwen in alternatieve geneeswijzen en heb ik mij er dus ook nooit in verdiept. Ik heb mezelf over laten halen om bij jou een bezoekje te brengen en daar heb ik zo geen spijt van. Sterker nog, ik ben er dankbaar voor. Want jij lieve Sandra hebt mij weer mezelf teruggegeven. Het was zo een mooie en natuurlijke ervaring. En daar gaat het om. Op een natuurlijke manier genezen, dat heet healing! Ik ben weer gelukkig, zelfverzekerd, heb weer vertrouwen in het leven en mensen, ben niet meer angstig en ben graag wie ik ben! Ik wens jou heel veel wijsheid en liefde toe. Heel veel kracht en energie toe, zodat je nog een heleboel mensen kunt helpen. Voor een ieder die dit leest; ik ben vrij nuchter en ik kan u vanuit mijn nuchtere positie adviseren om een keer kennis te maken met Sandra. U zult versteld staan!! Ik breng i.e.g. geen bezoek maar aan een psycholoog. Dankjewel!
Regine Oedayrajsingh Varma heeft geschreven op 16 december 2015 om 20:29
Lieve Sandra, jij kwam in m'n leven toen ik het echt niet meer zag zitten en hulp nodig had.. toen jij mij voor het eerst ontmoette zat ik er zwaar doorheen, ik hield heel veel verdriet vast ik voelde heel zwaar aan zei je.. Na jouw massages en adviezen ben ik zo vooruit gekomen! Voel me veel beter! Ben af van die verschrikkelijke brok in m'n keel en dat angstige gevoel. Heb zoveel aan jouw huiswerk? gehad, in het ZIJN te leven in het hier en nu! Ik leer nu om los te laten en te accepteren en van mezelf te houden.. Wanneer ik voel dat ik een terugval krijg ga ik altijd naar je site en begin te lezen of ik lees je berichten die je me hebt gestuurd voel me daarna altijd weer goed en rustig in m'n hoofd en hart.. Ben mezelf nog steeds aan het ontdekken en met jouw begeleiding liefde en warmte zal ik daar zeker komen! Ik kijk echt uit naar de transformatie coaching. You came in my life at the right time and for the right reasons❤️ zal je altijd dankbaar zijn...
Anita heeft geschreven op 23 september 2015 om 21:50
Lieve Sandra, langs deze weg mijn hartelijke dank voor jouw liefdevolle bijdrage in mijn geestelijke groei. Jou massages en gesprekken hebben mij positieve energie gegeven en mij doen realiseren dat ik vast zat in mijn denken. Helemaal opgebrand, leeg en de weg kwijt kwam ik je praktijk binnen. En zie mij nu staan, ik straal!! Sandra, je bent een bijzondere vrouw met helende gaven. Ik raad het een ieder aan om bij jou langs te komen! Anita

© 2018 - 2021 Leef in Licht