Overtuigingen, illusies, pijnpunten...
Wij zijn voorgeprogrammeerde wezens dat leeft op de automatische piloot. Wanneer je in de ochtend opstaat zijn er rituelen dat je uitvoert voordat je de dag in gaat. Je staat hier niet bij stil oftewel je denkt hier niet over na, JE DOET HET. Je staat op, je poetst je tanden, neemt een douche, kleed je aan en zo vervolg je de dag. De reden waarom je er niet over hoeft na te denken is vanwege de programmering vanuit je bewustzijn naar het onderbewustzijn. Gedurende het leven hier op aarde heeft jouw bewustzijn (waarnemen van het leven) alle activiteiten, conditioneringen, overtuigingen, angsten, patronen, emoties, gebeurtenissen, trauma’s, handelingen en de wijze waarop je gevormd bent (door je ouders, grootouders etc.) de invloeden van maatschappij opgeslagen in je onderbewuste (wat de harde schijf van een menselijke wezen genoemd wordt). Je handelt bij een situatie vanuit de automatische piloot. Vindt er iets plaats wat je onderbewuste iets niet herkent vindt er stress, spanning of strijd plaats. Wij hebben min of meer 50 overtuigen waar wij tegenaan worstelen waar wij heel graag van af willen, maar niet weten hoe.

Tijdens je levenspad houdt jouw onderbewustzijn beperkende levenspatronen, trauma's en illusies vast. In de transformatie coaching- en begeleidingssessies ga ik samen met jou aan de slag om deze patronen te herkennen, te erkennen en vervolgens te doorbreken. Dit brengt een proces op gang waarbij jouw onderbewustzijn wordt opgeschoond en opnieuw geprogrammeerd. Je transformeert naar een staat van zelfbewustzijn en komt in je kracht te staan. Een ieder verdient het om vrij van leed door het leven te gaan, het leven echt beleven, ervaren en bovenal in het NU te mogen genieten van zichzelf en alles om zich heen. Dit proces bestaat uit 5 behandelingen waarin alle 50 overtuigen opnieuw worden geïnstalleerd.

Behandeling:
Onder geleide meditatie i.c.m. visualisatie zal ik jou begeleiden naar de momenten waar jouw vastgeroeste overtuigingen, conditioneringen en angsten zijn blijven hangen. Dit zijn momenten die jij in jouw levensjaren hebt opgedaan. En nu wordt het tijd om deze allemaal te mogen loslaten vanuit het onderbewustzijn. Door het los te laten creëer je nieuwe ruimte en krijg je inzichten in hoe je het anders mag doen en ervaar je eigenwaarde en liefde. Hierdoor kom je terug in jouw kracht, wordt jouw bewustzijn verhoogd en zit je lekkerder in je vel.

Kosten: €95,00 per behandeling
Duur van de behandeling: 30 min, dit kan eventueel uitlopen naar 40 min

Tevens is er een de mogelijkheid om een totaalpakket af te nemen:
Kosten van totaalpakket is €450,00, je bespaart €25,00.
Dit dient in 1 keer te worden voldaan óf in 2 termijnen.

Transformatie coaching geschied op locatie met inachtneming van Corona maatregelen.
Daarnaast is ook mogelijk de om de transformatie coaching digitaal te kunnen voorzetten.