Ma-vrij: 09:00 - 17:00 uur (woe gesloten)
Leef in Licht Workshop contact met je innerlijk kind / vanuit je hogere bewustzijn het leven ervaren

Workshop contact met je innerlijk kind / vanuit je hogere bewustzijn het leven ervaren

Workshop contact met je innerlijk kind /  vanuit je hogere bewustzijn het leven ervaren

Tot ons zevende levensjaren zijn wij puur. Desondanks worden wij gevormd door onze familieleden, vrienden, kennissen en de maatschappij. Wij worden klaargestoomd vanuit wereldse overtuigingen, ideeën, beïnvloedingen van, tradities, dogma en nog veel meer. Als kind verlies jij je vrije wil door al vervormingen en overtuigingen. Je weet niet beter en daarom weet je niet hoe het anders te mogen doen.

Los van jouw innerlijke pure kind kan zijn dat je als kind; verwaarloosd bent, niet gekoesterd bent, verzorging en liefde niet hebt meegekregen, gepijnigd bent door incest of misbruik. Deze negatieve gebeurtenissen kunnen een indruk achterlaten op jou. Vele onderdrukken deze ervaringen en gevoelens. Je voelt je eenzaam, afgewezen, niet gehoord of gezien, minderwaardig, je negeert jezelf of je wijst jezelf op alles af. Dit zorgt alleen maar meer voor negatieve overtuigingen wat jou niet laat leven vanuit je volle potentie.

In deze workshop leer je contact maken met het innerlijk kind, jouw pure zijn. Het kind dat het leven heeft mogen ervaren vanuit vrije wil. Het kind zonder beperkte of geconditioneerde denkvermogen. Het kind dat geen kennis heeft van de volwassen wereld en altijd vrolijk is. Het kind dat vol humor zit en ongegeneerd een ieder aan het lachen maakt. Het kind dat onbezorgd is. Letterlijk het kind dat je was in je prille levensjaren, die jij nu hebt vervangen voor een volwassen mens. Maar dat zorgeloze, vrolijke en opgewekte kind zit nog steeds ergens in je verborgen. Door contact te maken met jouw innerlijk kind kan je door diepe lagen van jezelf naar binnen gaan om hetgeen wat niet bij jou hoort te herkennen, erkennen en los te laten. Het is een innerlijke proces dat vaak gepaard gaat met heftige emoties. Dit mag er ook zijn! Bevrijd jezelf van oud leed en leef het leven vanuit nieuwe perspectieven met een ander kijk op het leven.

Leef, dans! Maak lol! Voel de liefde voor jezelf en ieder om je heen! Bekijk het leven vanuit de ogen van een kind dat ongelimiteerd en onbezorgd is!

 

Kosten: €55,00 pp (incl. drank & versnaperingen)

Minimaal 4 personen en maximaal 8 personen
Workshop geschied op locatie met inachtneming van Corona maatregelen.

 

Gegevens

Begint op

7 september 2023 - 19:00

Eindigt op

21:00

Kosten

€ 55.00

Locatie

Leef in Licht

Rivium Quadrant 90 (2de etage)
Capelle aan den IJssel
Zuid-Holland
Netherlands
2909 LC
P: +31 (6) 538 500 78
http://www.leefinlicht.nl