Energetische invloed op ons lichaam

energetische invloed op ons lichaam, energielichaamHet fysieke lichaam is wat wij waarnemen met ons blote oog, ‘de materie’. Alles wat wij ervaren wordt opgeslagen in de hersenen. De hersenen maken geen onderscheid tussen bewuste of onbewuste, positieve of negatieve ervaringen.

De positieve ervaringen geven een goed gevoel. Negatieve ervaringen worden vaak weggedrukt of zorgen voor onrust (niet in balans zijn). Dit zijn vaak vastgeroeste overtuigingen, emotie, angsten of trauma’s van het verleden. Doordat we deze negatieve ervaringen bewust of onbewust blijven vasthouden, worden er blokkades gevormd. Dit leidt tot lichamelijke en psychische of chronisch klachten. Er is geen medicijn die de dokter voor kan voorschrijven, die een permanente oplossing heeft voor deze klachten. Vaak voelt men zich machteloos, jezelf niet van pijn, verdriet of angst kan genezen/bevrijden.

De blokkades die de negatieve ervaringen veroorzaken in het fysieke lichaam, vormen verstoringen in de energiestroom van het energetische lichaam. Dit lichaam bevat 7 chakra’s, ook wel bekend als onze energiecentrales. Deze chakra’s zijn energiecentrales (met elk een eigen kwaliteit), die een energetisch veld om ons lichaam genereren, de Aura. De Aura bestaat uit een aantal energie-lagen. De chakra’s zijn met elkaar verbonden en zorgen er samen voor dat het fysieke lichaam in balans blijft.De verstoringen zorgen voor een onrustig gevoel, het lichaam is niet meer in balans. Door deze verstoringen te verhelpen, keert de rust weer terug, en de lichamelijke en psychische klachten verdwijnen. De energetische massage verhelpt deze verstoringen.

Ieder mens wordt geboren met een zelfhelend vermogen. Dit geldt niet alleen voor fysieke pijn, maar ook voor emotionele pijn. Wanneer je er bewust wordt van hoe dit werkt, zul je onverwachte emoties beter kunnen plaatsen.

Openingstijden

Ma. 09.00 - 17.00
Di. 09.00 - 17.00
Wo. Gesloten
Do. 09.00 - 17.00
Vr. 09.00 - 17.00
Za. Gesloten
Zo. Gesloten

Contact

+31 (0)6 538 500 78
info@leefinlicht.nl

©Copyright 2018 - 2021 Leef in Licht