Meditatie

€10,-

Per avond
Elke maand is er een gelegenheid om mee te doen aan een meditatiesessie. Neem gerust een kijkje in de agenda voor het thema en de datum.
Child within

Tranformatiecoaching en -begeleiding

€65,-
Per behandeling

Overtuigingen, illusies, pijnpunten... 

Tijdens je levenspad houd je onbewust beperkende levenspatronen (gewoonten), trauma's en illusies vast. In de transformatiecoaching- en begeleidingsessies ga ik samen met jou aan de slag om deze patronen te herkennen, te erkennen en vervolgens te doorbreken. Dit brengt een proces op gang waarbij jouw onderbewustzijn wordt opgeschoond en geherprogrammeerd. Je transformeert naar een staat van zelfbewustzijn en komt in je kracht te staan.

Pakketprijs: 8 sessies voor €455

(inclusief 1 gratis sessie)

Chakrahealing

€65,-
Per behandeling

In het lichaam bevinden zich een aantal energiecentra, de chakra's. Zij creëren uiteindelijk het aura / energieveld dat zich buiten het lichaam bevindt. Elk chakra is verbonden met specifieke lichaams- en levensgebieden. Je kan de chakra's vergelijken met een energiecentrale, die de energiehuishouding in jouw lichaam optimaliseren en in balans houden. Elke chakra heeft zijn eigen karaktereigenschappen. Je hartchakra heeft bijvoorbeeld fysiek te maken met hart, longen, armen en handen en werkt in op het levensgebied liefde en relaties.

Bij chakra healing wordt er naar het geheel gekeken. Hierbij worden de chakra’s één voor één gecontroleerd. Bij een chakra healing bekijk ik per chakra de mate van blokkade van de energiecentrales. Door blokkades in de energiestroom kan de energie tussen de chakra’s onderling niet goed doorstromen. Dit kan fysieke en mentale klachten met zich mee brengen.

Tijdens de chakra healing kun je vaak al meteen voelen dat de energie weer begint te stromen, en er ontspanning optreedt in je lichaam. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam komt weer op gang.

Pakketprijs: 8 sessies voor €455

(inclusief 1 gratis sessie)

Screen Shot 2017-08-29 at 12.15.26
Freedom in nature

Energetische massage

€55,-
Per behandeling

Energetische massage helpt jouw lichaam oud leed los te laten. Door ons lichaam lopen energiebanen. Deze kunnen door je verleden en/of door je huidige stressvolle situatie jouw functioneren deels of volledig blokkeren. Tijdens een energetische massage masseer ik deze blokkades weg, zodat de energie weer vrij kan stromen. Hiermee wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam weer in balans gebracht. Deze massage heeft effect op body, mind en soul.

Pakketprijs: €255 voor 5 sessies

(inclusief 1 gratis sessie)

Hypnose

€85,-

Per behandeling

Hypnose is een techniek die ik toepas als blijkt dat jouw bewustzijn sterk aan bepaalde structuren en/of overtuigingen blijft vasthouden, waardoor de gewenste veranderingen moeizaam verlopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fobieën of angsten. Door middel van hypnose wordt contact gemaakt met het onderbewuste. Het onderbewuste is namelijk de basis van al ons gedrag, onze emoties en onze lichamelijke verschijning. Het gewone bewustzijn blokkeert vaak bepaalde informatie omdat deze bijvoorbeeld te pijnlijk is, dit kunnen ook ervaringen uit het verleden zijn. Hierdoor kunnen blokkades ontstaan die het oplossen van klachten in de weg staan. Door contact te maken met het onderbewuste kunnen gewoontes (bijvoorbeeld eet-, rookverslaving) en emoties die ongewenst zijn omgezet worden in een gewenste vorm.

Prijs: per sessie €85

Hypnose Leef in Licht1

Maak een afspraak

Samen met jou maak ik tijdens de intake een keuze uit de bovenstaande behandelingen, speciaal afgestemd op jouw behoeften.